Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na śmigłowcach zupełnie się nie znam. Poproszono mnie o wybranie na allegro śmigłowca do 200 zł.

Proszę o wskazanie najlepszej technicznie oferty.

Opublikowano

Jedyne co mogę dopisać po tak późnym czasie to: Podpinam się pod V911.

Jaki w końcu kupiłeś o ile kupiłeś?

V911 tak jak podpowiedział rufik

Opublikowano

Niestety lama to już trochę relikt przeszłości (choć miło ją wspominam bo to mój początek modelarstwa RC)

Była dobra w czasach gdy z mikrusów był blade MSR.

Teraz to v911 jest najlepszym wyborem na start.

Opublikowano

Ja na start kupiłem v977. Teraz czekam aż małe chińskie rączki go spakuja i podrzuca do domu :)

Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk

Opublikowano

Co do LAM V4, Big Lama itp. mam średnie odczucia osobiście. Każda wydaje mi się lecieć pod delikatnym kątem zamiast do przodu. Stabilizator lubi uderzyć w łopaty i je połamać a cała karoseria to jeden wielki plastik. Owszem mają dobry zasięg (Big Lama podobno 400m a są tacy co i mówią że 700 przelecieli) i nawet fajna aparatura z opcją podpięcia pod symulator. 
V911 lata bardzo łatwo jak na 4 kanałowca. Stabilizator go tak dobrze stabilizuje że ciężko o jakąś kraksę chociaż czasem potrafi nim w powietrzu machnąć i zabujać ale i tak lata najlepiej ze wszystkich 4-ch do nauki. Dla mnie oba to jednak za mało i radość sprawia mi dopiero Helikopter Flybarless taki jak ESKY 150, ESKY 300 oraz zaczynam zbierać na HK450 w Wersji Kit + T9x :]

Żeby nie robić offtopu, V911 - Polecam jeszcze raz :]

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.