mazur Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam. Na śmigłowcach zupełnie się nie znam. Poproszono mnie o wybranie na allegro śmigłowca do 200 zł. Proszę o wskazanie najlepszej technicznie oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Najczęściej polecany, tanie i dostępne częsci zamienne. http://allegro.pl/helikopter-wl-toys-v-911-1-2-4ghz-lcd-smiglowiec-i5068402414.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jedyne co mogę dopisać po tak późnym czasie to: Podpinam się pod V911. Jaki w końcu kupiłeś o ile kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jedyne co mogę dopisać po tak późnym czasie to: Podpinam się pod V911. Jaki w końcu kupiłeś o ile kupiłeś? V911 tak jak podpowiedział rufik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Lama V3, V4 Do nauki nie ma nic lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulator Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Niestety lama to już trochę relikt przeszłości (choć miło ją wspominam bo to mój początek modelarstwa RC) Była dobra w czasach gdy z mikrusów był blade MSR. Teraz to v911 jest najlepszym wyborem na start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja na start kupiłem v977. Teraz czekam aż małe chińskie rączki go spakuja i podrzuca do domu Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Co do LAM V4, Big Lama itp. mam średnie odczucia osobiście. Każda wydaje mi się lecieć pod delikatnym kątem zamiast do przodu. Stabilizator lubi uderzyć w łopaty i je połamać a cała karoseria to jeden wielki plastik. Owszem mają dobry zasięg (Big Lama podobno 400m a są tacy co i mówią że 700 przelecieli) i nawet fajna aparatura z opcją podpięcia pod symulator. V911 lata bardzo łatwo jak na 4 kanałowca. Stabilizator go tak dobrze stabilizuje że ciężko o jakąś kraksę chociaż czasem potrafi nim w powietrzu machnąć i zabujać ale i tak lata najlepiej ze wszystkich 4-ch do nauki. Dla mnie oba to jednak za mało i radość sprawia mi dopiero Helikopter Flybarless taki jak ESKY 150, ESKY 300 oraz zaczynam zbierać na HK450 w Wersji Kit + T9x :]Żeby nie robić offtopu, V911 - Polecam jeszcze raz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi