MTA-4 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Kupiłem model MTA-4 Thunder Tiger z angielską instrukcją. Jeśli ktoś posiada polską to bardzo bym prosił o przesłanie, z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja nie mam tej instrukcji , ale zastanawiam się nad kupieniem tego modelu , wiem że to nie o tym temat ale nie chce tworzyć nowego tematu o mta-4 i dlatego pytam się tutaj , a wieć czy mógłbyś powiedzieć jak się tym autkiem jezdzi? Chodzi mi czy dobrze przyspiesza jest dosyć szybki i czy ogólnie jest , to po prostu fajny model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik_Szczecin Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 No na to pytanko jest mnustwo odpowiedzi na youtube pozna zobaczyc jak jest zbudowany i ile wytrzymuje. Mam to autko i jestem pelen podziwu ile wytrzymuje i jak jezdzi. Czasami brakuje trzeciego biegu ale i bez niego jest super zabawa. Scigalem sie z SAVAGE XL jak dobrze pamietam i na wywijasach na torze terenowym wyprzedzic mogl tylko na prostych (zanim nie zmienilem zebatek zwiekszajac predkosc maksymalna a zmniejszajac niestety przyspieszenie) Odnosnie instrukcji jesli jeszcze potrzebna to moge poszukac w papierach (pewnie mam) i albo podeslac, ewentualnie przetlumaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba12 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Mta - 4 to model naprwadę świetny miałem go parę miesiecy temu, ale pamiętam jego zalety. + - wielkość(dla niektórych minus) - wytrzymałość - dostępność części na rojnie maja chyba wszystko do niego - wsteczny ( do bashu sie przydaje) - bardzo dobra cena i jakość wykonania model jak każdy ma także swoje minusy... - paliwożerny - badziewna "osłona silnika" chyba drut 3mm - bardzo cieżkie koła w standardzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.