d2f Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Okazuje się, że yi sky może startować bez podwozia z trawy. Wystarczy trochę wiatru w odpowiednim kierunku :-) Bez wiatru to się nie udaje :-) Temat w dziale kraksa, bo kiedyś to się źle skończy.... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Działa również bez wiatru, zależy jaki pakiet podłączysz i jaki był założony regulator. U mnie Bixler na pakiecie 3s 2450 35C i regulatorze 35A wychodził z ziemi kiedy się tylko chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 U mnie tylko z wiatrem. W tej chwili regiel to 20A, śmigło nieduże (5x5), pakiet 1500 3s 20c. Ten start, który widać na filmie to najbardziej strome wznoszenie pod wiatr jakie jest możliwe w tej konfiguracji (w konfigurację wchodzi też klej, dużo kleju). Ale za to, przy wietrznej pogodzie, można latać na jednym ładowaniu ok 1,5h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 A to 5x5 to montuja chyba na duze KV? Duza predkosc maly ciag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Brzęczy tak, jakbyś miał mieć rację ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Mój Sky Surfer 1400 tak samo startuje Widać nie jestem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi