stami85 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Cześć, Mam na imię Mariusz. Modelarstwem interesuję się od lat - pasję zaszczepili we mnie rodzice. Zaczynałem głównie zmagając się z modelami kartonowymi (mały modelarz). Później były plastiki i długa przerwa... Zawsze marzyłem jednak o modelarstwie lotniczym rc do którego udało mi się zasiąść rok temu, czyli dopiero w wieku 29 lat. Pierwszy model, który aktualnie buduję, to Clipped Wing Cub z zestawu SIG. Krótką fotorelacją z budowy chciałbym się podzielić na forum. Liczę na dużo konstruktywnych i rozwijających dyskusji. Stami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Uzupełnij profil. Wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stami85 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Uzupełnione. Aczkolwiek zgodnie z informacją na profilu - podanie daty urodzin nie jest obowiązkowe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Przeczytaj regulamin forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stami85 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Czytałem, dlatego uzupełniłem pozostałe wymagane elementy. Ten pozostawiłem nieco złośliwie pusty. Wszak opisy wymaganych pól niespójne z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi