attyla Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ponieważ muszę kupić odbiornik z rangevideo pomyslałem tez o zakupie kamerki , i teraz nie wiem co wybrać czy brać mniejsza kx-171 420 linii czy wziąć większą kx-191 520 linii , tylko czy nie będzie zbyt duża wymiarami do Easy Stara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Kx-171, jest niedostępna i nigdy się już nie pojawi w sprzedaży. Taka informację uzyskałem od sprzedawcy w RangeVideo, mimo, że kamera figuruje w sklepie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja mam w swoim ES kamerke 32 x 32 mm , a kx 191 z range video ma 35 x 35 mm , i w żadnym wypadku moja kamerka nie jest za duża , zdjęci kx 191 z innymi mniejszymi modelami sprawiają wrażenie ze kx jest ogromna a tak napewno nie jest - powinni dac zapałke albo cos innego dla punktu odniesienia tak na marginesie to sam ją zamówiłem i juz nie moge sie doczekac , a mam kamerke 420 TVL i zalezy mi na lepszej jakosci obrazu jak mi dojdzie paczka a powinno to być już za pare dni to bede mógł coś wiecej napisać, a czemu musisz odbiornik kupić w range ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Irek odb. ze względu na dobrą jakośc odbioru, w końcu sam wiesz, bo taki masz i używasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 No wiem wiem ze jest dobry na standardowej antenie 3 dbi 1, 3 km i był obraz , czy wiecej nie wiem bo aparatura tracila zasięg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.