Piecz Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witam, na imię mam Tomek, mieszkam niedaleko Nowego Dworu Mazowieckiego. Próbuję latać od 3 lat, najpierw wielka fascynacja heli 450 - CopterX 450FBL - ale to chyba nie dla mnie. Od dłuższego czasu BIXLER 2 z kamerką Mobius na pokładzie. Jeśli tylko mogę zabieram go ze sobą i staram się coś nagrać z lotu ptaka. Opole, Krynica Morska, I moje okolice. Bardzo mnie fascynują wysokie loty... Aktualnie czekam na przesyłkę z Condor Magic EVO4 z FLYFLY Hobby - stąd moje pojawienie się na Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Popraw wiek w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecz Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witaj na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi