STASIO Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam! Co myślicie o takim modeliku? http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0161p?&I=LZ1582 Moin zdaniem: mało roboty, dużo zabawy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo94 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 A czy to ma być twój pierwszy model silnikówki i dolnopłata ??? Jęśli pierwszy to bym odradzał kupna takiego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Za to po pierwszej kraksie - dużo roboty mało zabawy. Jeśli już to lepiej kupić porządnego laminatowego kombata np od Marka (cyber-fly.pl), tyle że trzeba go będzie złożyć bo to nie ARF (ostatnio składałem podobny zestaw w 4 dni). A jeśli ma to być pierwszy model to należy szybko zapomnieć o tym pomyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STASIO Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Chodzi mi głównie o latający WWII samolot (Oczywiście tylko te ładniejsze ;D ) Np.: -Pzl-37b ŁOŚ i inne z Kampani Wrześniowej -Supermarine Spitfire -P-51 Mustang itp. Wszystko to mają być spalinówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jezeli to ma byc twoj pierwszy latajacy samolot, to z II wojny swiatowej polecam ladny samolocik L-4A “GRASSHOPPER”. jezeli jestes doswiadczonym modelarzem, to ten wskazany przez ciebie model jest ok. baxter P.S. Uzupelnij prosze avatar, bo zle sie odpisuje niewidocznemu uzytkownikowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STASIO Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jak dla mnie zbyt kanciasty, ale i tak dzięki za pomoc. P.S. jeśli chodzi o avatary to wchodzą tylko małe obrazki (trudnom taki zrobic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Co myślicie o takim modeliku? Akurat ten zestaw wychodzi tanio, bo w TH od pewnego czasu przesyłka jest często droższa od modelu. Tutaj za jedyne 210$ + kilka tygodni czekania + zabawa z Urzędem Skarbowym (na 99,999% trafi na cło) +VAT (od całości faktury) otrzymujesz upragniony model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STASIO Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 W czerwcu przylatuje do Polski stryjek z USA, a tam przesyłka jest tańsza(chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Witaj! Włąśnie kupiłem sobie model z www.cyber-fly.pl Aircombata pod silnik 2,5cm. To będzie także mój pierwszy spaliniak więc sie nie martw o wypadek. Ja też kiedyś walne pierwszego kreta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.