czaja18 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam W tym temacie będę opisywał początek mojej zabawy w RC-CAM. Nie dzieje się to zbyt szybko bo po prostu brakuje mi funduszy a uwaliłem ostatnio kilka serw i mam nowe pilniejsze wydatki. Na razie mam kamerę bezprzewodową z odbiornikiem kupioną jako używaną na allegro (jeden z najtańszych modeli). Bawiłem się nią kilka minut i jestem pozytywnie zaskoczony jakością obrazu jak na zabawkę z chin. Jak znajdę sterowniki do karty TV komputerze stacjonarnym to dam screeny. Pierwsze próby z modelu dopiero jak będę miał kasę na kartę TV do laptopa więc znając życie w połowie maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIZON Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jakieś postępy w budowie, czy temat umarł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.