czaja18 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam Znalazłe ten oto artykuł: http://www.modelarski.net/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=56 i chce takie coś polutować. Na elektronice się praktycznie nie znam ale z lutownicą się lubimy . Mam tylko małe 2 pytanka : jak coś zrobie żle to moge uszkodzić odbiornik :?: Czy to sie nadaje do każdego aparacika z takim pstryczkiem :?: Wierze że ktoś bardziej doświadczony niż ja mi pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ad1. Czasem ludzie są tacy zdolni, że ... ech, szkoda gadać. Powiem tak: 70% że zadziała 28% że niezadziała, bo pomyliłeś nóżki scalaka (może poszedł się dymić, a może nie - zależy co pomyliłeś) 2% że spalisz odbiornik - tak namieszałeś. Ad2. Jeśli spust w Twoim aparacie jest tylko elektrycznym stykiem - to pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Jeśli moge uszkodzić odbiornik to lepiej zastosuje serwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleses Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Twoja sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czaja jak dobrze ze mna pogadasz, sypniesz troche grosiwem na potrzebne elementy to ci zrobie taki - Sam sobie juz zrobilem 2 do wlacznana oswietlenia (mialo byc do aparatu ale okazalo sie aparat ma bardzoej rozbudowany wlacznik ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.