czaja18 Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Witam Znalazłe ten oto artykuł: http://www.modelarski.net/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=56 i chce takie coś polutować. Na elektronice się praktycznie nie znam ale z lutownicą się lubimy . Mam tylko małe 2 pytanka : jak coś zrobie żle to moge uszkodzić odbiornik :?: Czy to sie nadaje do każdego aparacika z takim pstryczkiem :?: Wierze że ktoś bardziej doświadczony niż ja mi pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleses Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Ad1. Czasem ludzie są tacy zdolni, że ... ech, szkoda gadać. Powiem tak: 70% że zadziała 28% że niezadziała, bo pomyliłeś nóżki scalaka (może poszedł się dymić, a może nie - zależy co pomyliłeś) 2% że spalisz odbiornik - tak namieszałeś. Ad2. Jeśli spust w Twoim aparacie jest tylko elektrycznym stykiem - to pasuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaja18 Posted January 8, 2007 Author Share Posted January 8, 2007 Jeśli moge uszkodzić odbiornik to lepiej zastosuje serwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleses Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Twoja sprawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektron Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Czaja jak dobrze ze mna pogadasz, sypniesz troche grosiwem na potrzebne elementy to ci zrobie taki - Sam sobie juz zrobilem 2 do wlacznana oswietlenia (mialo byc do aparatu ale okazalo sie aparat ma bardzoej rozbudowany wlacznik ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.