Adas Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Hmmm SE5a to ładny samolot, póki co 2 płatowcami to latałem na symulatorze aerofly RC 7 Ultimate Edition, i z tego co zauważyłem, to fakt, że naprawdę mają dużą siłę nośną i dość wolno potrafią startować. Póki co jeszcze nie jestem zbyt pewnym pilotem, i musze się szkolić na prostszych modelach, lub na takim których rozbicie nie doprowadzi do płaczu, co nie zmienia faktu, że każdy kret nawet gotowcem typu EasyStar to nic fajnego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Hmmm SE5a to ładny samolot, póki co 2 płatowcami to latałem na symulatorze aerofly RC 7 Ultimate Edition, i z tego co zauważyłem, to fakt, że naprawdę mają dużą siłę nośną i dość wolno potrafią startować. Póki co jeszcze nie jestem zbyt pewnym pilotem, i musze się szkolić na prostszych modelach, lub na takim których rozbicie nie doprowadzi do płaczu, co nie zmienia faktu, że każdy kret nawet gotowcem typu EasyStar to nic fajnego . Polecam Spacewalker II EP firmy Sea Gul - ładnie i pewnie lata. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/39202-space-walker-ii-ep-16m-seagull/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi