marcinus Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Cześć! Jestem Marcin, student Informatyki z Poznania. Moje doświadczenie z modelarstwem jest skromne - wraz z kumplem złożyliśmy jakiś prosty samolot RC dwa lata temu, ale mój udział w projekcie był dość... skromny Obecnie pracuję w zespole nad skonstuowaniem quadcoptera - jednakże, zamierzamy zamieścić tam mikrokontroler oparty na arduino oraz akcelerometr z żyroskopem, a następnie sami chcemy to oprogramować ( pewne kroki w tę stronę są już poczynione ) W związku z realizowanym projektem, z pewnością będę miał kilka pytań do Was, forumowiczów. Liczę, że będziecie w stanie troszkę pomóc mi z dylematami, a ja również oferuję swoją pomoc (w zakresie, w jakim będzie ona przydatna oczywiście ) Pozdrawiam serdecznie Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi