JacekJot Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam. Modelarstwo lotnicze to moje hobby od "zawsze" , dawno temu był nawet brązowy medal MP F2A. Teraz oprócz modeli zdalnie sterowanych lepie akrobaty na uwięzi duży dla mnie mały dla córki Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Czy nie masz przypadkiem konta "hobbystapol" ? Można mieć tylko jedno konto na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJot Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Miałem niestety nie potrafiłem odzyskać hasła. Jeśli jeszcze istnieje to można je zlikwidować wszystko jedno które będzie aktywne . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jest narzędzie odzyskiwania hasła. W okienku logowania. Mail z "1" na końcu (jakbyś zapomniał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJot Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wiem że jest takie narzędzie , niestety do tego maila nie mam dostępu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 OK. W takim razie poproszę admina o usunięcie hobbystapol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi