neban Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Hej Jestem Daniel, staram się być fajny ;] Interesuję się modelarstwem podobnie jak nowymi technologiami, jestem wiecznie głodny wiedzy Dawniej skleiłem kiladziesiąt modeli kartonowych, później trochę plastikowych, nie mogłem się powstrzymać od własnych modyfikacji np. do śmigłowców (helikoptery to moje ulubione modele) typu silniczki do łopat, koła, płozy itp tworzenie tego typu zabawek sprawia mi dużo frajdy. Jestem też elektronikiem, programistą i od paru lat pracuję w jednej z firm zajmujących się modelarstwem - dzięki temu modele RC są mi o wiele bliższe i mam pewne plany w tym kierunku, tylko wiecznie brakuje na to hobby czasu. Niniejszym witam wszystkich i mam nadzieję, że od czasu do czasu sobie pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi