rasta_pl Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Hej wszystkim, nazywam się Robert i jestem ze śląska. W temacie modelarstwa jestem świeży, moje dotychaczasowe doświadczenie to heli Lama v3, ale zawsze to jednak samoloty rozbudzały moją wyobraźnię bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCDUDOL Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich serdecznie, Mam na imię Marcin, jestem z Leszna (wielkopolskie). Modelarstwem zajmuję się ok 20 lat, moje zainteresowania to przede wszystkim modelarstwo, jestem również po szkoleniu szybowcowym. W wolnych chwilach pomagam kadrze pilotów szybowcowych na zawodach szybowcowych. Specjalizuję się w modelach szybowców RC - głownie makiet. Jeszcze raz Witam i pozdrawiam. Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witajcie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi