winiak Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam serdecznie. Na imię mam Konrad, od kilkunastu lat mieszkam we Wrocławiu... Studia, praca.. I tak zostało :-) Wciągnęło mnie w latanie kilka miesięcy temu. Od tego czasu czytam Forum, więc czas najwyższy uaktywnić się. Z wykształcenia elektronik, z, zawodu inżynier od wszystkiego dookoła Embedded. Czasem programuję, głównie dla siebie. Obecnie latam na piankowcach rodem z Flite test. Aktualnie na RWD 5 mojego "autorstwa". Spotkać mnie można latającego na Kłokoczycach (boisko obok basenu), na górce na ul. Ceglanej oraz w Kiełczowie na ul. Mlecznej. Z tego miejsca wszystkich witam, pozdrawiam oraz życzę Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy. P. S. Profil uzupełnię jak tylko dostanę się do komputera :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiak Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 I zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi