Doman Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 ...a lądowanie jest najciekawsze! :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 o rzesz ty kurka! jestem w ciężkim szoku! niesamowity film, sceneria, te loty nad ulicą! stwierdzam jednak, że to trzeba mieć kilkanaście lat, żeby się na coś takiego zdobyć. Ja tam za stary jestem wymiękam. Ale jak widzę pilot przy lądowaniu sterował już patrząc na samolot. Patrząc w gogle czy TV jednak nie trafiłby tak pięknie w regał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Gabriel (autor filmu) ma wiele takich wyczynów na koncie ;-) Kiedyś juz przeglądałem te jego filmy, fajny jest też jak ląduje w wagonie kolejki wąskotorowej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remzibi Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Jade wlasnie jego filmoteke , no jest inspiracja , pobudza wypobraznie . Lot miedzy drzewami w parku mnie rozjechal , ten przelot przez brame - uff . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 jak dla mnie to lekki szaleniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.