PiterZST Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam nazywa sie Piotr mieszkam w Stargardzie Szczecińskim i dopiero zaczynam zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Proszę, zacznij od regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterZST Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 A co ja takiego zrobiłem, jeżeli mogę zapytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nie przeczytałeś regulaminu, nieprawidłowo uzupełniłeś profil, miałeś zły awatar... Piotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterZST Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Uzupełniłem, a awatara to chyba nie muszę .nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi