mazur Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam. W opisie heli jest, że współpracuje z nadajnikiem Turnigy 9X. Czy odbiornik tego heli współpracuje z nadajnikiem ? http://www.banggood.com/Wholesale-WLtoys-V911-2_4GHz-4CH-RC-Helicopter-BNF-New-Plug-Version-p-39473.html V911 RC helikopter nadaje się również do nadajnika Turnigy 9X . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Testowałem V911 z T9x na oryginalnym module i śmiga normalnie. Są na youtube poradniki jak to zbindować. Nie trzeba nic modyfikować. Po prostu się binduje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Potwierdzam, działa bez problemów z moją Turnigy 9x fabryczny moduł. Także śmiało kupuj BNF'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Testowałem V911 z T9x na oryginalnym module i śmiga normalnie. Są na youtube poradniki jak to zbindować. Nie trzeba nic modyfikować. Po prostu się binduje ;] Mógłbyś podrzucić jakiś link do youtube? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Sporo ich : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi