Gość Anonymous Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam Posiadam nadajnik Optic 6 Sport. Poszukuję dobrego w rozsądnej cenie odbiornika 6-kan. na podwójną przemianę. Co możecie polecić z doświadczenia. Zależało by mi żeby nie występowało zjawisko trzpania serw po zaniku sygnału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Ja używam hitec electron 6. Nie miałem jeszcze żadnych problemów, strat zasięgu, zakłóceń. Po zaniku sygnału serwa wracają do pozycji neutralnej i jakby się wyłączają(można przekręcać orczyki jakby serwo było odłączone). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgadzam się - Hitec Elektron 6, sam co prawda właśnie zrezygnowałem z 35MHz, ale właśnie te odbiorniki używałem (razem z Opticiem). Dobry zasięg, brak trzepania serwami i pewność którą daje podwójna przemiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam! Również polecam odbiornik Elektron 6. Lata w mojej Wildze od początku tego sezonu (ok. 15 lotów) i jestem z niego bardzo zadowolony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.