Ryszard58 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Nowy sezon z nowym modelem złożony do kupy dwusilnikowy Mohawk z Black Horse . Teraz tylko trochę czasu,dobra pogoda i spróbuję tego brzydaka poderwać w powietrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Też kiedyś myślałem o tym samolocie. Bardzo ładnie wygląda na zdjęciach. Zostawiłeś zablokowane SK czy przerobiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Też kiedyś myślałem o tym samolocie. Bardzo ładnie wygląda na zdjęciach. Zostawiłeś zablokowane SK czy przerobiłeś ? Zostawiłem tak jak jest .A w modelu stateczniki pionowe są jako całość ,czyli bez elementów ruchomych . Oglądając filmiki widzę że radzi sobie bez SK robiąc manewry tylko przy pomocy lotek . Natomiast za pomocą serwa jest sterowane przednie kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Możesz pokusić się o kamerę zamontowaną na nosie i może światełka No i oczywiście życzę udanego oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Możesz pokusić się o kamerę zamontowaną na nosie i może światełka No i oczywiście życzę udanego oblotu. Kamerkę owszem mogę przyczepić podobnie jak w np Storchu z Durafly ,Ale ze światłami to dam sobie spokój .Myślę że nie ma co inwestować w ten model .Już samo wyposażenie i to do tego zdublowane (myślę o silnikach i reglerkach ) już mnie dość wykosztowały .Dobrze że sam model made in Wietnam nie kosztuje zbyt wiele przy tej wielkości .Nie pisze o lipolku który w tym zestawie musi mieć na bidę 5000mAh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Kamerkę owszem mogę przyczepić podobnie jak w np Storchu z Durafly ,Ale ze światłami to dam sobie spokój .Myślę że nie ma co inwestować w ten model .Już samo wyposażenie i to do tego zdublowane (myślę o silnikach i reglerkach ) już mnie dość wykosztowały .Dobrze że sam model made in Wietnam nie kosztuje zbyt wiele przy tej wielkości .Nie pisze o lipolku który w tym zestawie musi mieć na bidę 5000mAh Mimo że Wietnam to modele dość solidne i dobrze latają. Mam 3 modele BH latają bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Mimo że Wietnam to modele dość solidne i dobrze latają. Mam 3 modele BH latają bez zarzutu. Też w swojej "stajni " mam 3 tj: wspomniany tu OV-1 drugi to elektryk Fi-156 Storch a trzeci Liberty .na dwa nie narzekam co do trzeciego to sie okaże (mowa o Mohawku oczywiście ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Też w swojej "stajni " mam 3 tj: wspomniany tu OV-1 drugi to elektryk Fi-156 Storch a trzeci Liberty .na dwa nie narzekam co do trzeciego to sie okaże (mowa o Mohawku oczywiście ) To kiedy lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Myslę że niebawem, Pogoda po mału sie normuje ,i robi się optymistycznie cieplo Niestety ale ja nie lubię jak jest zimno ,to nie dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi