stami85 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Cześć, Jakie macie sposoby zabezpieczania planów modelarskich przed klejem CA albo żywicą? Próbowałem z przezroczystą folią spożywczą ale niestety przykleił się do niej model :-( Zauważyłem, że dobrze spisują się paski zwykłej, przezroczystej taśmy klejącej w miejscach klejenia. Ale jakoś nie widzę obklejania nią całego arkusza planów. A Wy co stosujecie i z jakim skutkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamr Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Folia malarska 2-3 zł.Stosuję od lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michau Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Papier do pieczenia, folia z cienkiego worka na śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja używam takiej http://allegro.pl/folia-stretch-transparent-3-kg-gt-najtaniej-fv-24h-i4841959818.html Można dostać w Castoramie i podobnych marketach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacca Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Używam przeźroczystej folii, w którą w kwiaciarniach pakują kwiatki. Nigdy nie przykleiła mi się żywica ani CA. Dostępna praktycznie wszędzie i duży arkusz kosztuje 1zł lub "dziękuję" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi