czaja18 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam Szukam akrobata typu fun-fly ale nie ograniczam się do tylko tego rodzaju modelu. Musi być to tani ARF. Budować nie chce bo mam kilka projektów do dokończenia. Jaka musi być waga modelu na ten silnik by była możliwa akrobacja 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretobójca Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Na śmigle 10x6 masz około 2,5 kg ciągu. Do jakiego funa możesz go zapiąć? Myślę, że nawet że do Diablo 3D byłby za słaby, ale można spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Czyli musze rozglądać się za modelem o masie max. 1700g do lotu? Więc waga zestawu bez wyposażenia powinna wynosić do 1kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 poszukaj może ma ktoś do sprzedania KATANE z Artexu nie będziesz musiał budować a konstrukcja sprawdzona i dobrze lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretobójca Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Popatrz na to: http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=5942 http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=4891 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Nie wiem czy tego Yaka mi nie roztrzęsie ten motorek. Ten DAZZLER jest też ciekawy ale ciężki. Zna ktoś może wagę pustej sylwetkowej katany 40 z dzielonym skrzydłem? Wtedy najłatwiej było by mi ocenić jej wagę do lotu z tym silnikiem. Sporo masy mógłbym jej zdjąć dając serwa hs-81 i pakiet z ogniw AAA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretobójca Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Adam i jak tam Twoje poszukiwania. Ja właśnie zakupiłem funa Explosion F3A pod silniczek 5,5ccm. Fakt, że u mnie lata na 7,5ccm , ale modelik gotowy do lotu waży trochę ponad 1,5kg. Naprawdę ciekawa propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Zbudowałem fun-fly według własnego pomysłu i czekam na razie na czas na oblot. Znalazłem ten model explosion w modele.sklep.pl i wygląda ciekawie jak tylko stanę na nogi z kasą to poważniej o nim pomyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.