mieczotronix Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 23.04 złożyłem 2 zamówienia - na Tajwanie (helikraft) - w Lublinie (RC Skorpion) Oba z przesyłką kurierską. Za obie zapłaciłem tego samego dnia z góry, Tajwańcom PayPalem, a Lublińcom przelewem przez mTransfer. I co? Dziś 28.04 przyszła paczka z.... Tajwanu ! W sklepie z lublina status zamówienia nie zmienił się od złożenia zamówienia ... cały czas jest "przyjęte" - nikt też nie raczył się skontaktować i powiedzieć co się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja też tak kilkakrotnie miałem. Szczególnie szybko wysyłał np. http://stores.ebay.pl/GlobalMartShop i http://stores.ebay.pl/HK-PLUS2-POSTAL-SHOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Cytat ze strony skorpiona : W dniach 21-04 do 11-05 br. firma będzie nieczynna, wszelkie zamówienia realizowane będą po 11-05, w tym okresie kontakt wyłącznie mailowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja akurat na RC Scorpion złego słowa nie powiem bo mi paczke wyslali od razu i byla po na 3 dzien u mnie. malutki minusik bo siem nie dogadalismy dokladnie ale to moj problem bo sam zakrecilem. kontakt telefoniczny tez b. dobry mialem z nimi. ps dzis zamowilem na Tajwanie silniki i reglery - ciekawe kiedy przyjda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Cytat ze strony skorpiona : No toś mnie zabił! Rzeczywiście nieźle ukryli tą informację! Raz że jest tylko na głównej stronie (ja akurat tym razem wszedłem na stronę przez link do produktu). Dwa, że na dole i trzeba przewinąć sporo żeby ten tekst zobaczyć? Czego ja mam tam niby szukać. Trzy, że szkoda, że nie dali takiej informacji na stronach z koszykiem zakupu / płatności. Cztery, nawet w mailu z potwierdzeniem zakupu jest napisane "wysyłka po otrzymaniu płatności" a nie "po powrocie z urlopu" (k...wsko długiego urlopu). Nieładnie, można podejrzewać że sklep nie chciał żeby klienci ten tekst zobaczyli i poszliby do konkurencji, a tak to kasa poszła i niech kwiczą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 mieczotronix, Ja też chcę wystąpić w obronie tego sklepu, robiłem tam kilka razy zakupy i nie miałem najmniejszych problemów. Wielki plus tego sklepu to aktualne stany magazynowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja też tam robię zakupu i jestem bardzo zadowolony. Natomiast fakt, że przygrali sobie trochę z umieszczeniem informacji o przerwie na dole głównej strony. Też praktycznie nigdy tam nie rolkuję. Takie info powinno być na samej górze, widoczne od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ja też tam robiłem zakupy i byłem zadowolony, teraz też przeboleję ale wrażenie zrobienia w bambuko pozostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.