Skocz do zawartości

Sklepy polskie i konkurencja z Dalekiego Wschodu

mieczotronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

23.04 złożyłem 2 zamówienia

- na Tajwanie (helikraft)

- w Lublinie (RC Skorpion)

Oba z przesyłką kurierską. Za obie zapłaciłem tego samego dnia z góry, Tajwańcom PayPalem, a Lublińcom przelewem przez mTransfer. I co?

Dziś 28.04

przyszła paczka z....

Tajwanu !

W sklepie z lublina status zamówienia nie zmienił się od złożenia zamówienia ... cały czas jest "przyjęte" - nikt też nie raczył się skontaktować i powiedzieć co się dzieje.

Opublikowano

Ja akurat na RC Scorpion złego słowa nie powiem bo mi paczke wyslali od razu i byla po na 3 dzien u mnie. malutki minusik bo siem nie dogadalismy dokladnie ale to moj problem bo sam zakrecilem. kontakt telefoniczny tez b. dobry mialem z nimi.

ps

dzis zamowilem na Tajwanie silniki i reglery - ciekawe kiedy przyjda.

Opublikowano
Cytat ze strony skorpiona :

:)

No toś mnie zabił!

Rzeczywiście nieźle ukryli tą informację!

Raz że jest tylko na głównej stronie (ja akurat tym razem wszedłem na stronę przez link do produktu).

Dwa, że na dole i trzeba przewinąć sporo żeby ten tekst zobaczyć? Czego ja mam tam niby szukać.

Trzy, że szkoda, że nie dali takiej informacji na stronach z koszykiem zakupu / płatności.

Cztery, nawet w mailu z potwierdzeniem zakupu jest napisane "wysyłka po otrzymaniu płatności" a nie "po powrocie z urlopu" (k...wsko długiego urlopu).

Nieładnie, można podejrzewać że sklep nie chciał żeby klienci ten tekst zobaczyli i poszliby do konkurencji, a tak to kasa poszła i niech kwiczą....

Opublikowano

mieczotronix, Ja też chcę wystąpić w obronie tego sklepu, robiłem tam kilka razy zakupy i nie miałem najmniejszych problemów. Wielki plus tego sklepu to aktualne stany magazynowe

Opublikowano

Ja też tam robię zakupu i jestem bardzo zadowolony. Natomiast fakt, że przygrali sobie trochę z umieszczeniem informacji o przerwie na dole głównej strony. Też praktycznie nigdy tam nie rolkuję. Takie info powinno być na samej górze, widoczne od razu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.