Paweł40 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam. chciałbym się dowiedzieć, czy to autko ma sterowanie proporcjonalne. (pytałem się 3 dni temu i nikt mi nie odpowiedział) http://www.allegro.pl/item344746209_jeep_terenowy_ladowar_786_gw_super_promocja_.html ? PS Jeżeli to autko było już omawiane, to przepraszam :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 pytałem się 3 dni temu Sprzedawcy? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Radze ci nie zaprzątać sobie głowy takimi Tajwańskimi "Zabawkami" , raczej na pewno nie jest to proporcjonalne radio- nie dziwi brak odpowiedzi :wink: . Najczęściej takie auta pracują na elektromagnesach czyli pełny wychył prawo pełny w lewo, nie ma płynności ruchu tak jak np.w serwie. Poszukaj używanego samochodu z normalną aparatura-niestety w tym wypadku nie będzie to 50 zł lecz nawet 200zł :| . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Nie nawet tylko minimum 200zł, jeśli ma być z proporcjonalnym nadajnikiem porządny model. A zabawki z proporcjonalnym u naszych sąsiadów zachodnich po 200zł są (kolega mój nabył) więc w polsce nówki za tę kwotę ciężko dostać a używki to już fartownie, ale życzę szczęścia w poszukiwaniu, na allegro coś będzie z jakimś brakiem serwa odbiornika czy czegoś 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ale jeśli chcesz się trochę pobawić a nie ciągle coś kupować żęby zutko działało to ja ci radze poszukać czegoś nowego z sklepów internetowych. Używane samochody często na 1 rzut oka wydają się ok , lae jak się przyjrzysz dokładmnie to npl. Tu wahacz lekko pęknięty tu jakaś półos się ledwo trzymająca . Po prostu ja Ci radzę nówkę z jakiegoś skolepu a autka będzie pewniejsze i się nim długo pojezdzisz. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.