Kretobójca Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Mogłem ubić trzynastego kreta, ale niestety tylko wyrwało mi prawą lotkę. Swoją drogą już drugi raz w tym modelu (wcześniej wyrwało obydwie). Model to TT tiger trainer 40, którym chciałem poprzeszkadzać Sławkowi. http://pl.youtube.com/watch?v=I75lGokG3uA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 O Jezu :crazy: gdzie Ty masz srodek ciezkosci w ogonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretobójca Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Na początku był w odpowiednim miejscu, ale opaska trzymająca pakiet była z Chin, a to jest równoznaczne z jej brakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 ale opaska trzymająca pakiet była z Chin, a to jest równoznaczne z jej brakiem. Bo jetsem w stanie pomyśleć ze uwazasz iż na naszym globie nie ma "skośnookich" :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretobójca Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 No to wery fany Trenerek idzie w odstawkę. Jutro zaczynam budowę Big Stick'a, bo zamiast trenować, to tylko nerwy zjadam i coraz więcej kretów ubijam. Po raz pierwszy będę się konsultował z modelarzem z prawdziwego zdarzenia i model powinien latać poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.