mar.nod Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam szacowne grono.Mam na imie Marek.57 lat.Od 3 lat jestem obserwatorem tego forum.Wreszcie cos skleciłem i chyba będzie mi potrzebna pomoc bardziej doświadczonych kolegów,prosze o wyrozumiałość.To Coś to RWD5bis w oparciu o Schiera,ale tak naprawde to moje wypociny.Zrobie kilka zdjęć,postaram się zamieścić.Poprosze o ocene. Do wieczora.Miłego popołudnia.PS.Chciałbym polecieć na 1 maja.Pozdrawiam. Aby kolegów zainteresować podam kila danych,co osiągnołem.Kadłub wazy 156g przy długości 700mm,bez steru kierunku.Stateczniki poziome+ster kierunku 25g.Myśle,ze kadłub bez wyposazenia powinien być ponizej 300g.Silnik:Emax CF2812,regulator Redox 20A,serwa 3-Redox S90,akumulatory Redox LiPo900mAh(2sztuki,na wymiane).PS.A teraz jak dodać zdjęcia(nie jestem komputerowcem tylko kierowcą-tez na k) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witaj na forum. Przeczytaj regulamin i wszystkiego się dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi