Adam P. Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Czy kupowaliście już w tym sklepie? Znalazłem go przypadkiem, nie jest zbyt bogato wyposażony, ale ma niezłą ofertę baterii Li-Po, zwłaszcza podobno nie puchnących z byle powodu 3E model. Zrobiłem jedno zamówienie i niestety już mam problem-niby zamówienie złożone, dostałem "unikalny numer zamówienia", ale skrzynka e-mail pusta. Odczekałem regulaminowe 24 godziny w ciągu których powinienem otrzymać wiadomość, skrzynka dalej pusta. Wysłałem wiadomość i narazie czekam na odpowiedź. Edit: temat
TomekW Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Napisz do nich przez allegro, wtedy jakoś szybciej odpowiadają. Kupowałem u nich z odbiorem osobistym (mieszczą się na przedmieściach Poznania) i generalnie nie było problemów, pomijając właśnie czasy odpowiedzi na maile.
slawko_k Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 kilka razy fullymaxy brałem i zawsze szybko i sprawnie. Zadzwoń i zapytaj. i popraw temat
Bartek2220 Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 moze nie mają duzego wyboru ale moim zdaniem sa tam dobre żeczy: kupiłem odbiornik http://macrotech.pl/index.php?id=showitem&towarID=54&kat=6&podkat=13 i jak narazie jestem zadowolony z niego
Adam P. Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Opublikowano 2 Maja 2008 Po kilku telefonach wszystko załatwione. Świetny kontakt, wysyłka nawet w dzień zamówienia(zależy od szybkości dokonania przelewu), po prostu polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.