Adam P. Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Czy kupowaliście już w tym sklepie? Znalazłem go przypadkiem, nie jest zbyt bogato wyposażony, ale ma niezłą ofertę baterii Li-Po, zwłaszcza podobno nie puchnących z byle powodu 3E model. Zrobiłem jedno zamówienie i niestety już mam problem-niby zamówienie złożone, dostałem "unikalny numer zamówienia", ale skrzynka e-mail pusta. Odczekałem regulaminowe 24 godziny w ciągu których powinienem otrzymać wiadomość, skrzynka dalej pusta. Wysłałem wiadomość i narazie czekam na odpowiedź. Edit: temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Napisz do nich przez allegro, wtedy jakoś szybciej odpowiadają. Kupowałem u nich z odbiorem osobistym (mieszczą się na przedmieściach Poznania) i generalnie nie było problemów, pomijając właśnie czasy odpowiedzi na maile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 kilka razy fullymaxy brałem i zawsze szybko i sprawnie. Zadzwoń i zapytaj. i popraw temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 moze nie mają duzego wyboru ale moim zdaniem sa tam dobre żeczy: kupiłem odbiornik http://macrotech.pl/index.php?id=showitem&towarID=54&kat=6&podkat=13 i jak narazie jestem zadowolony z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Po kilku telefonach wszystko załatwione. Świetny kontakt, wysyłka nawet w dzień zamówienia(zależy od szybkości dokonania przelewu), po prostu polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.