kszysiek Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Witam, Posiadam Aparaturę Graupner JR mx-12 Ściągnąłem też darmową wersję symulatora ze strony Multiplex-rc.de (MULTIFlight powered by REFLEX XTR2) I moje pytanie brzmi: Który interfejs (najlepiej najtańszy - ale odpowiedni), mogę zastosować do połączenia aparatury z komputerem, żeby obsługiwac ten symulator. Znalazłem np. takie cos: http://allegro.pl/pr...5307178024.html Ale w opisie jest, że on nie obsługuje XTR. Prosze o pomoc Wielkie Dzięki P.S. Posiadam na stanie EasyGlider Electric, czyli w sumie chciałbym uczyć się na symulatorze multiplexa.
Mozart Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Ja osobiście kupiłem najtańszego pada do gier i na tym symulatorze nauczyłem się latać, gdyż nie chciałem się bawić z problematycznym podpinaniem tx9
kszysiek Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 No też o tym myślałem, ale jednak chciałbym "wyczuć" moją aparaturę i pobawić się ustawieniami w niej.
dawidgdynia Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Zwykły kabel jack-------jack i tyle Tobie wystarczy.
Rekomendowane odpowiedzi