kszysiek Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Witam, Posiadam Aparaturę Graupner JR mx-12 Ściągnąłem też darmową wersję symulatora ze strony Multiplex-rc.de (MULTIFlight powered by REFLEX XTR2) I moje pytanie brzmi: Który interfejs (najlepiej najtańszy - ale odpowiedni), mogę zastosować do połączenia aparatury z komputerem, żeby obsługiwac ten symulator. Znalazłem np. takie cos: http://allegro.pl/pr...5307178024.html Ale w opisie jest, że on nie obsługuje XTR. Prosze o pomoc Wielkie Dzięki P.S. Posiadam na stanie EasyGlider Electric, czyli w sumie chciałbym uczyć się na symulatorze multiplexa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mozart Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Ja osobiście kupiłem najtańszego pada do gier i na tym symulatorze nauczyłem się latać, gdyż nie chciałem się bawić z problematycznym podpinaniem tx9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kszysiek Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 No też o tym myślałem, ale jednak chciałbym "wyczuć" moją aparaturę i pobawić się ustawieniami w niej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidgdynia Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Zwykły kabel jack-------jack i tyle Tobie wystarczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kszysiek Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 Oki:) Sprawdzę tę opcję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts