Plotek Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Daniel, 26 lat, moje miasto Białystok Od małego kręciły mnie modele RC, zawsze chciałem posiadać coś latającego, ale niestety nie było funduszów, a za dzieciaka niestety rodzice nie chcieli mnie aż tak najwyraźniej uszczęśliwić.. Przeszedłem poważną chorobę, operację, która mogła zakończyć się bardzo źle, ale lekarze zrobili co mogli i jestem od 4 miesięcy w pełni sprawnym człowiekiem.. Oby jak najdłużej. Dało mi to dużo do myślenia, by cieszyć się z życia i nie odmawiać przyjemności. Zaczynam realizować swoje marzenia i stąd rejestracja na tym forum. Doświadczenia z latającymi RC nie mam w ogóle. Wczoraj stałem się posiadaczem mikrusa heli V911 - na początek, aby ogarnąć w miarę możliwości sterowanie itp... Tylko cicho, żona jeszcze nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi