Gość Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mam pytanie. Czy wszelakie urządzenia zamontowane na statywach widocznych na zdjęciu to tylko vario, czy coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Ryszard czy możesz napisać dwa zdania na temat tej konkurencji z ostatniego postu. Będąc ostatnio w Czechach u Valentów przedstawiali mi właśnie nową dyscyplinę dla szybowców o rozpiętości chyba do 5m i wadze nie przekraczającej 6,6kg. Konkurencja miała w nazwie coś z GPS i plegala na locie po trójkącie o bokach 350m i wysokości (jęsli dobrze go dobrze zrozumiałem) do 400m. Valenta jeszcze coć wspominał że prędkość przelotowa nie może przekraczać bodaj 120km/h Widzę na tym demo SkyNavigatora, że ta elektronika chyba pod tą konkurencję właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witam, Serdecznie zapraszam z tak pięknymi modelami na Piknik Żar 2015. Zamieszczam link do strony Pikniku Modelarskiego Żar 2015 Zgłoszenie uczestnictwa On-line na stronie Pikniku. http://www.rcpiknik-...u/index.php/pl/ Wszelkie informacje dodatkowe pod adresem rc.sroka@gmail.com Jeszcze raz serdecznie zapraszam. Do zobaczenia na Pikniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 ZAPRASZAM DO UCZESTNICTWA W PIKNIKU MODELARSKIM ŻAR 2016 ZAPISY SIĘ NA LISTĘ PIKNIKU MODELARSKIEGO ŻAR 2016 PONIŻEJ http://www.rcpiknik-...u/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi