Karol93 Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ja licze te 150zł za SAMĄ KONSTRUKCJE Nie wliczałem w to nic z serw itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Zyczę powodzenia choć mam obawy (o kasę ,czy wystarczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Nie rozumiem dlaczego martiwicie sie tak o koszta. Serwa wychodzą o 40zł, a przecież nic innego nie potrzeba ? No oczywiście procz całej reszy do modelu (tłumik, paliwo itp) 200zł. Wychodzi 150model + 150serwa + 200pierdoły. Chyba nic więcej nie potrzeba. A zarobienie/znalezienie takiej kwoty to raczej jakiś bardzo wielki problem nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 "Ja licze te 150zł za SAMĄ KONSTRUKCJE" dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Myslisz że wyjdzie o wiele drożej ? Kiedyś zrobilem takie zestawienie... to sam materiał na budowe skrzynki modelu (listwy, balsa, kleje, pokrycie) wyszło bodajże 95zł. I myśle że te 50zł wystarczy na zawiasy, śmigło, kołpak, kółka i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Wychodzi 150model + 150serwa + 200pierdoły. A zarobienie/znalezienie takiej kwoty to raczej jakiś bardzo wielki problem nie bedzie. Kurka wodna, dobrze masz Tak czy inaczej życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Jedna rolka folii to koszt 45 zł to już została stówka, śmigło ok 10 zł kółka 15 zł,kołpak od 5 do 35 zł , oj przestanę lepiej wyliczać. Mimo wszystko powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Nie będe raczej oklejał folią - wole japonke (kiedys nia oklejalem jakąś gumówke). No nawet jeśli to bedzie 250zl, to jakoś dam rade . Do końca miesiąca powinienem miec jakieś 200zł, mysle że za tyle już dam rade coś poskładac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 No to musisz zaopatrzyć się w większą ilosc japonki już po pierwszym lądowaniu będziesz łatał model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Raczej więcej materiału na drugi model Wicherki są fajne,ogladam je co roku na zlocie ale wg. mnie to poszukaj czegoś innego. Tobie potrzebny jest tani,prosty i mocny model. Troche balsy i sklejki na kadłub,skrzydła i stateczniki styro,oklejone taśmą. Skrzydła możesz wyciąć sam lub kupić w sklepie. Dobrze się zastanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Tzn sie że Wicherek nie jest prostym modelem ? Mi sie wydaje banalnie prosty... Zero jakiś wydziwnień. Prosta konstrukcja. Czego chcieć więcej ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Nie pisałem że jest trudny do zbudowania i pomimo tego niektórzy potrafią zbudować dziwoląga który tylko z nazwy przypomina Wcherka. Zresztą przekonasz się sam jak go zbudujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.