T3Kamyk Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Witam Dostałem takie coś od znajomego znajomego Niemca, możecie mi cos powiedzieć na jego temat?? warto sie bawić w składanie go ?? lub czy będą chętni na jego kupno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 na ALLEGRO go wystaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T3Kamyk Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Tez o tym myslałem, ale szczerze mowiac to nie mam pojecia co wpisac w opisie. wiem tylko ze akumulatorki sa sprawne bo po włączeniu zapalają sie różne kontrolki i śmigiełka sie poruszaja no i ile takie cos jest warte ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Sam żyroskop Futaby nowy kosztuje 675 PLN. jeśli zamierzasz bawić się w modelarstwo RC, to ja bym to zdemontował na części pierwsze. Trochę fajnych części tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T3Kamyk Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Raczej nie bede sie bawił w modelarstwo, jest to dla mnie zbyt drogie hobby i przypuszczam ze ten heli nie nadaje sie na pierwszy raz dla mnie. Jaką kwotę mogę wołać za niego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Dam 300 PLN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T3Kamyk Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 oooo robi się ciekawie dostałem go za darmo wiec 300 stówki przytulic nie jest zle odezwę sie za tydzień, wtedy będę wiedział czy dostane do niego jeszcze pozostały osprzęt ( śmigła , pilot i obudowę ) sorry ale nie znam się na fachowych nazwach Wszystko wrzucę na aukcje i zaproszę do licytacji wszystkich chętnych. Będę tez wiedział na 100% w jakim jest stanie ten helikopterek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 I jak poszło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi