Skocz do zawartości

M V V S 10 cm

tomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro mam zamiar kupić MVVS 10 cm.Chciałbym się dowiedzieć wszystkie za i przeciw.

Koledzy namawiają mnie jeszcze na ASP.Co szanowne forum na ten temat sądzi?

Opublikowano

mvvs trudne w regulacji ale dobrej jakosci.

asp troszeczke gorsza jakosc regulacja normalna ,dluzszy okres docierania konstrukcja abc.

Opublikowano

Proponuje kupic mvvs 12,7ccm.

Gabaryty takie same jak 10ccm, a mocy troszkę więcej.

Nie wspomnę już o doskonałym stosunku skoku do średnicy tłoka - duzy moment obr.

A... ASP... no coż... chińske... coś...

P.S.

MVVS to także konstrukcje ABC...

Opublikowano

Tradycyjnie będę już bronił MVVSów, te nowe gaźniki są naprawdę dobre, żadnych problemów z regulacją. Jakość wykonania silników jest dobra, pełna gama części i wydechów. Użytkowałem 10ccm wersje long stroke, latało się świetnie i bezproblemowo.

Jeśli wyeksploatujesz mocno silnik kupisz zestaw naprawczy i będziesz dalej latał, no może jeszcze zdarzy się po drodze wymiana łożyska ale to nie jest problem.

Zdecydowanie polecam mvvsa. Osobiście zamieniłem mvvsa na OS'a ...ale czterotakta.

Opublikowano

Właśnie dzisiaj w sklepie potwierdziła się informacja że MVVS zakończył produkcje nowych silników oraz częsci zamiennych.Wysprzedają teraz tylko zapasy magazynowe i koniec.Dlatego zdecydowałem się na ASP.Poza tym cena.ASP jest o połowe tańszy 220 pln (MVVS 360+60 tłumik).Mam nadzieję że nie będzie o połowę krócej śmigał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.