Michał. Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam serdecznie! Jestem obserwatorem forum już od jakiegoś czasu. Dzisiaj zadebiutuję od razu "grubej" rury Początki RC popełniłem na szybowcu TOMBA z 3-4 lata temu. Wykonałem ok. 70-80 lotów nim spotkał się z brzózką -ale model do naprawy Wróciłem do modelarstwa tej wiosny widząc jak bardzo spadły ceny ARF-ów i silników. Mój wybór padł na Classic 40 firmy phoenix model- model jak widać na zdjęciu nie umie tego co feniks:) : Model skasowałem z tydzień temu na czyżynach. Wina leży po mojej stronie- podmuch wiatru + zbyt mała prędkość w zakręcie i model zwalił się na skrzydło :/ = pikujący lot ku matce ziemii... Wykonałem modelem 3-4 loty :/ Na szczęście silnik i elektronika odzyskane, a EXCEL 2000 czeka na pogodę NAUKA: latać szybciej i wyżej Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 No to współczuje Ci bardzo sam miałem wypadek w podobnych okolicznościach ale model lekko uszkodzony bo był blisko ziemi z tym że to był mój 3 lot rc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.