Maybach Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Weź lutownice włącz to się przylepi Smile Ale żart:P No ale jak je podłącze szeregowo to bedzie dobrze... tylko wystarczy je zlutowac i obwinąc czymś tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 jeszcze cierpłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Dzieki Motyl:) Mamy ten sam typ lutownic... stare ale jare! A jednak mozna musiałem rzeczywiście jej do pradu nie właczyc hehe! Jutro jade po skzole do elektrycznego moze maja takie akku! Mam na coś patrzec szczególnego (np. na oddawany prad albo coś innego)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 oddawany prąd albo jeszce lepeij jak napisza Rw ogniwa ale w zwykłych sklepach nie ma wysokoprądowych ogniw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 A pojemność 1050mAh nie jest za mała... polatam długo na tym? :?: EDIT I jeszcze jedno do speed 400 6V bez przekładni 6 czy 7 ogniw? (7.2V czy 8.4V) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 nie wiem ael penie z 6min na max obrotach, czyli jak sie postarasz 15-20 min lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Na bezpośrednim napędzie spokojnie 18 min lotu (mierzone) na pół gazu, na 3/4 gazu 12 min. Model o masie ok. 400g, 400 7,2V, aku 8,4v 1050 mAh. Nie pamiętam obciążenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Tak się złożyło że na tych tzw" zabytkach z dawnych czasów"czyli Kan 1050 latam swoim Pylonem .Na pokładzie mam 400 setkę i 8 kanów i nigdy dłużej nie udało mi się wycisnąc jak 8 min czasu pracy silnika. Zresztą "mój" Bartek w swoim Wicherku podobnie. Do lutowania pakietów TYLKO lutownice dużej mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Aha i jeszcze jedno pytanie: KANy kupic z BATIMEXu jakie 2/3 czy 4/5?? I jaka pojemność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 1050mAh polecam jest tylko jeden rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dobra mam pytanie: Czy nie zaszkodzi nic KANom 1050mAh (pakiet 7.2V lub 8.4V) jak będe je ładował cały czas prądem 500mA? (tez się tyczy akku 7.2V Ni-Cd) :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.