Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. brodziek Opublikowano 22 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 Maja 2015 Czasami przychodzi taki dzień, kiedy nie wiedząc czemu porywamy się z "motyką na słońce".Chyba każdy nieraz tak miał, rozpoczynamy jakiś projekt na którego ukończenie brakuje nam wiedzy, sił, środków lub zwyczajnie cierpliwości.Kolejny raz dopadło i mnie, nie wiem po co i dlaczego, ale zabrałem się za tłumaczenie tej instrukcji.Chyba zapomniałem, że to w sumie niewdzięczna i nudna robota, której ukonczenie nie daje takiej satysfakcji jak wykonanie np. kolejnego modelu.Około 30 strony przyszedł kryzys, myślałem: dam sobie spokój, szkoda czasu.Jednak szkoda mi było dotychczasowej pracy, więc po silnej motywacji i chwili odpoczynku udało się dobrnąć jakoś do końca.Tłumaczenie powstało na podstawie nowej edycji instrukcji do Er9x autorstwa João i Nigel opublikowanej na forum OpenRcJest to znacznie rozszerzona i uzupełniona wersja uwzględniająca nowe funkcje które aktualnie są zawarte w firmware Er9x.Ze swojej strony dołożyłem wszelkich starań, aby jak najwierniej przekazać sens oryginału,jednak nie biorę żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek błędy.Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości - zajrzyj do wersji oryginalnej.Każdy używa na własną odpowiedzialność.Co prawda Turnigy 9x/ 9XR nie są już produkowane, ale nadal można je nabyć z drugiej ręki, lub zakupić np. FlySky 9x,a wgranie firmware Er9x, daje tym nadajnikom naprawdę ogromne możliwości.Jeśli uważasz, że tłumaczenie nie spełnia twoich oczekiwań, to po prostu z niego nie korzystaj.Mam nadzieję, że wiele godzin mojej pracy nie poszło na marne i jednak polska wersja instrukcji okaże się przydatna i użyteczna.Zapraszam do pobierania:ER9x_Manual_2015-v01-PL 5
Donaro Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Cześć. Jako posiadacz tr9x dziękuję za włożoną prace. Na pewno wykorzystam.
micro Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Też dziekuję za włożoną pracę. Dzięki takim ludziom jak Ty możemy cieszyć się instrukcjami lub programami w ojczystym języku. Czasam, aż żal, jak widzę wersje w języku np. czeskim, portugalskim lub jakimś bardzo egzotycznym, a polskiego - brak.
sbogdan1 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jarek włożone kawał solidnej pracy.Cóż począć trzeba będzie się zaznajomić z obszernym ,,referatem,,a tym samym naumieć się od nowa aparatury.Szacunek i dziękuję że mogę skorzystać z obszernej instrukcji w ojczystym języku.
Rekomendowane odpowiedzi