loot Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Mam na imię Kuba i od 1989 ( kiedy to przyszedłem na świat ) mieszkam we Wrocławiu. Modelarstwem interesowałem się od małego, jednakże zawsze byłem pali-wodą ( w pewnym stopniu jestem do dzisiaj ) i w końcu klejenie modeli zaczęło mnie denerwować. Wybawieniem okazał się trial rowerowy i dirt jumping w połączeniu z lekkim DH i całe moje oszczędności przeznaczałem na renowację i ulepszanie rowerków. Obecnie są one w tak świetnej formie, wiec pomyślałem, że powrócę do modelarstwa. Ale nie zadowalało mnie zwykłe, tzn. plastiki i karton - po 2 miesiącach modele lądowały w koszu, gdyż zagracały pokój. Dlatego wybór padł na RC. Pierwszym modelem na który się pokusiłem ma być szybowiec , ze względu na małe koszty i wiedzę którą posiadam o szybownictwie. Pozdrawiam
Pawel_W Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Słuszny początek. Wbrew pozorom nauka latania silnikówką, a nie-daj-boże modelem 3D wcale nie jest dobrym pomysłem. Witamy P.S. Nadal nalegam na to, zebyś wstawił swoją fotkę w awatar
MareX Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam gorąco i przyłączam się do prośby Pawła. Chętnie poogladamy Twoją zapewne małopiekielną mordeczkę.
modelarzkobi Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.