loot Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Mam na imię Kuba i od 1989 ( kiedy to przyszedłem na świat ) mieszkam we Wrocławiu. Modelarstwem interesowałem się od małego, jednakże zawsze byłem pali-wodą ( w pewnym stopniu jestem do dzisiaj ) i w końcu klejenie modeli zaczęło mnie denerwować. Wybawieniem okazał się trial rowerowy i dirt jumping w połączeniu z lekkim DH i całe moje oszczędności przeznaczałem na renowację i ulepszanie rowerków. Obecnie są one w tak świetnej formie, wiec pomyślałem, że powrócę do modelarstwa. Ale nie zadowalało mnie zwykłe, tzn. plastiki i karton - po 2 miesiącach modele lądowały w koszu, gdyż zagracały pokój. Dlatego wybór padł na RC. Pierwszym modelem na który się pokusiłem ma być szybowiec , ze względu na małe koszty i wiedzę którą posiadam o szybownictwie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Słuszny początek. Wbrew pozorom nauka latania silnikówką, a nie-daj-boże modelem 3D wcale nie jest dobrym pomysłem. Witamy P.S. Nadal nalegam na to, zebyś wstawił swoją fotkę w awatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam gorąco i przyłączam się do prośby Pawła. Chętnie poogladamy Twoją zapewne małopiekielną mordeczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.