Peter Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Maly tescik,a wlasciwie dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj1gd Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 peter jak sie wstawia zdjecia, chcialem ci cos pokazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ja to robie tak. www.fotosik.pl wstawiam fotke , a na koncu metoda przenies i pusc kopiuje link do pelnego wymiaru lub miniatury zdjecia. Gdzie sjest na forum instrukcja,ale nie moge znalezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj1gd Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 dokladnie w srodku na skrzyzowaniu sobie stales zwrocony twarza do Silverley, prawda ? (foto z 2 km) Jak widzisz jeszcze tych zabudowan ze stajnia i padockami po lewej stronie szosy nie bylo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj1gd Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 a tutaj z 400 m wysokosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 O wlasnie .Ty jako pierwszy zauwazyles te subtelna roznice,ze z odleglosci kilkunastu metrow mozna przeczytac napis. Dluuugo walczylem z tym tematem.Celem co prawda byla tablica rejestracyjna samochodu,ale wyszlo podobnie. Zawsze,wlasciwie od poczatku dolowaly mnie filmy typu kolorowa plama. Jakis rok temu,obralem sobie za cel,by to zmienic,poprawic.Sporo bylo porazek po drodze (czyt. wydatkow) ale juz powoli zblizam sie do celu . Dla wyjasnienia dodam ze finalna konfiguracja miala sie miescic w widelkach cenowych dobrek kamerki ccd security,gdyz tylko taka opcja jest finansowo osiagalna dla mnie i pewnie wielu innych.No i wagowo miala byc akceptowalna dla modelu czyli do 200g. Juz mam zamowiony inny zestaw oraz chyba otrzymam odpowiedni program do edycji. Wowczas jakosc poprawi sie jeszce bardziej o ok. 30%. Czyli idzie nowe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj1gd Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 juz jest idealnie skoro mozna na drogowskazach przeczytac kazda litere, to co ty jeszcze chcesz ? tylko ci pogratulowac !!! ...ale i tak dlugo szukalem bo zmylily mnie te stajnie po lewej stronie drogi , ktorych na foto satelitarnym jeszcze nie ma, a ja wzialem glownie je jako punkty odniesienia w trojkacie miedzy trzema miejscowosciami wypisanymi na drogowskazie. W koncu jednak ten trojkacik na rozwidleniu drog byl dosc przekonywujacy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.