Pietuh Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ufolocik się przeobraził z miksera turbo w kolorowego koliberka Waga do lotu z Mobiusem 390g 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ubierz go, części mu widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Trochę perwersji nie zaszkodzi Przedobrzyłem sprawę bo wgrałem mu najnowszy firmware, ale kontroler Shark X8 stosowany w tym modeliku nie toleruje innych softów i lata jak mu się podoba Na Rcgroups też z tym walczą ale wygląda na to że powrót do starego mało możliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dzisiaj trochę polatałem i objawy są następujące: -bez podłączonego GPS-a lata poprawnie w manualu i trybie Atti -z załączonym można latać tylko w manualu bo w atti mocno ucieka na boki a przy włączonym GPS wariuje zupełnie po podłączeniu do assistant pozycje na mapie pokazuje bardzo dokładnie więc w czym jest problem? Dodam, że słoneczko dzisiaj nie bardzo aktywne i zdjąłem FPV, żeby wykluczyć ew. zakłócenia Macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Modelik lata już przyzwoicie, ale wymaga to dodatkowej kalibracji przedstartowej osi Roll, więc na razie lepiej softów w nim nie zmieniać, bo producent kontrolera Shark X8 jeszcze sam sobie z nim nie radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Jakby się komuś zachciało kupić X6 to ten cod daje 15% zniżki 36bgc8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Kontroler działał ale mu się zdechło, muszę wymienić stąd pytanie, co byście polecili lekkiego, budżetowego do rekreacyjnych lotów, najbardziej zależy mi na utrzymywaniu wysokości. Do większych copterów wkładam Nazę ale w maluchach jestem niekumaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonidas Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ja mam Flip32 10DoF w 250ce, czyli budżetowa wersja Naze32 z Baro i kompasem. Raz próbowałem baro na cleanflight i... działa. Nie przywiązuję do tego żadnej wagi więc wiem tylko, że działa, ale czy dobrze i który lepiej - nie wiem. Można do niej podłączyć GPS i włączyć tryb wiszenia w punkcie, ale to jest klasa 250, ostatnie co one mają robic to wisieć bez ruchu Gdybym teraz budował 250kę to pewnie użyłbym cc3d, ale może i nie, bo ma te paskudne małe konektory a nie piny wyprowadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi