MiszczLatania Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam, Mam na imię Marcin i jestem tutaj oczywiście nowy. Jeżeli chodzi o modelarstwo to już od roku chodziło za mną aby zbudować coś samemu, ale ograniczone środki (lub po prostu brak czasu) mi to uniemożliwiało. Ale ostatnio wszystko się zmieniło i udało mi się zbudować swój pierwszy quadcopter. Niestety jeszcze nie lata a zdążyłem połamać już parę śmiegieł, aczkolwiek mam nadzieję że niedługo zacznie W razie niepowodzeń liczę na pomoc forumowiczów. Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Proszę zapoznać się z regulaminem. Nazwa miasta jest obowiązkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczLatania Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ok zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Witamy więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi