Paweł Prauss Opublikowano 24 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Póki co stoi niedokończony (gotowy na 98%) i się kurzy... Brak czasu niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowpc21 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 No szkoda bo projekt ciekawy zawsze tego czasu nam brakuje niestety, powiedz Paweł czy na elementy z laminatu masz dxf-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Niestety nie, wszystko było strugane ręcznie :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowpc21 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Rozumiem , a jakiej rozpiętości jest Twój GeeBee? Poszperałem po internecie i znalazłem:)) https://stunthanger.com/smf/gettin-all-amp'ed-up!/igor-burger's-geebee-r3-cl-a-build-log/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekplacek Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 z czego są linki ? z dratwy szewskiej, bo chyba nie z żyłki wędkarskiej ? mam mocno zużyty model halowy z EPP RC Precise z DW Hobby, nadawałby się do przeróbki na U-contro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi