motyl Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Więc kto się wybiera w tym roku na piknik ?? Ja już się zapisałem i Hotelik zaklepany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Nie wiem dlaczego ale ja zawsze dowiaduję się o piknikach, zlotach itp. zawsze po fakcie !! Kiedy ten piknik dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 13-15 Lipca 2007 także na ten pewnie uda Ci sie załapać ja tez sie wybieram mimio, że mam w ciul kilometrów ale wszyscy sie zachwycaja tym piknikiem to trzeba w koncu sprawdzic czy rzeczywiście jest czym:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Gdzie jest ta miejscowosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Gdzie jest ta miejscowosc? w polsce koło Bielska białaj taqk mniejwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 moze i ja przyjada, ale musial bym szybola wykonczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jezeli zdobede jakis szybowiec to bardzo chetnie Mozna tam latac czyms innym ?? Marcin jak bedziesz jechal to daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 można latać wszystkim, tylk oz tym lataniem troche krucho jest bo dużo chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja sie wybieram Qrcze Motyl dobrze że mi przypomniałeś trzeba będzie powoli rezerwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Tam trzeba jakąś rezerwacje robic ? ja bym się chętnie wybrał -mieszkam w Krakowie ,i mam prawie godzinę jazdy !! Myślę że do tego czasu będę miał już Flasha x5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja też OBOWIĄZKOWO będe jechał, więc i mogę Cię zabrać TEQ. No to wreszcie będzie nas, znajacych sie wzajemnie, większa ilość Proponuję wrócić do mojej relacji z ubiegłorocznego pikniku i będziecie mieli przedsmak tego "o co tam biega"... Myśle tam zabrać DUKA, Piperka J-3, Bristola /jest już bliski ukończenia/ i może L-4H, jeśli zdążę go ulotnic. No i trzeba będzie jechać, ani chybi, dwoma autkami , bo TEQ też wezmie swój modelik, wiec w jednym było by ciasnawo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Hej Ja jeszcze nie jestem pewien ,ale raczej będę. Jak coś to zabiorę się z bratem (22 latka) więc są dwa auta- Pana i mojej mamy strzała UNO Fire Ale jeszcze się zobaczy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.