mateuszJP Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 witam wszystkich modelarzy jestem modelarzem ze śląska zajmóję się głownie modelani spalinowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawelli Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 O Boż Chwile sie zatanawialem ale już wiem !!!! Przecież wymienia się na zajmOwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Mateusz, proszę popraw dane w profilu, tak aby były zgodne z zasadami polskiej pisowni, oraz zgodne z regulaminem. Forum jest opanowane przez ludzi, którzy szanują język polski. Pisz w przeglądarce wspomagającej sprawdzanie ortografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszJP Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawelli Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Wstyd, "zajmÓjesz się modelami spalinowymi" czy może zajmUjesz się czytaniem zasad poprawnej pisowni. Mam wszystkie możliwe dysleksje i dysgrafie ale tego nie da sie wytłumaczyć. Popraw, może nikt nie zauważy. Miłego forumowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Mateusz, Ty masz aktywne konto o nazwie PysiuJP. Regulamin nie dopuszcza kilku kont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszJP Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Mateusz, Ty masz aktywne konto o nazwie PysiuJP. Regulamin nie dopuszcza kilku kont. tylko nie mi hasło przepadło i e mail z powodu problemów z komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Wysłałem Ci adres na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi