blackriver Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Robak w powietrzu: latający.... Zdjęcia by Jacek (dziękuję Jacku!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Aktualnie robak waży 123 g... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Gratulcje Mnie sie nie udalo ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 KK Dlaczego :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Bo moje DLG jest ciezkie i ma duzo niedopracowan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A może masz ochotę na zrobienie Quicflicka, całobalsowe dlg?? sztuk dwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A może masz ochotę na zrobienie Quicflicka, całobalsowe dlg?? sztuk dwie... A jak to wyglada? JAkies foto - zdjecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 zdjęcia QF II DLG sklep - short kit QUICK FLICK 2 LASER PARTS SET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja chętnie takie coś bym zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 tzn. Robaka czy Quicka :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Quicka Szkoda że u nas nie ma takich tartaczków. Z planów nie zrobie bo nie mam odpowiednio lekkiej balsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Kto by nie zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 No to tu są plany http://www.pldaniels.com/flying/index.html?page=free-plans Wszystko o nazwie qfII to właśnie ten model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Robak na dniach dostanie drugi komplet płatów do DLG, cięciwa centropłata 170 mm, srodek 145 mm o profilu AG03, końcówki AG11 cięciwa 90, płaty eliptyczne z pełnej balsy, wznios pojedynczy 100 mm na stronę, szlifowanie do obrysu profilu wg. opisu Marka Dreli. Chciałbym zdążyć przed weekendem.... to by się porzucało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 za ciężki z całobalsowymi płatami, natomiast latał ok przy wietrze który odrywał mi antene z nadajnika :shock: , na bez wiatr kloc :? , ale balsa niesortowana, jedna deska ważyła 130-140 gram i skrzydła nie tyle pancerne wyszły - co ciężkie jak cholera... :x . Crobe mi się zachciało, a równolegle chcę zmajstrować płaty o tej samej geometrii, ale konstrukcyjne. W weekend wrzucę jakieś rysunki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 aktualny stan latający (statecznik wkleiłem jakąś godzinę później wzmacniając połączenie trójkątnymi listewkami): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Nowe płaty prawe wycięte, rozpiętość 100 cm, profil ag03 do 80% potem zmiana na ag11 na końcówce, płat eliptyczny, konstrukcyjny, d-box balsowy wzmocniony węglem, cięciwa środek 17 cm końcówka 5 cm, powierzchnie nośna większa o tyle żeby zrównoważyć ciężar płatów, wznios 8-10 stopniowy... chcę trochę potrenować przed qf'em (Quick Flick II) , a poza tym może wyjdą mi skrzydełka do robaka pod dlg... :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Witaj. Czy Możesz wysłać mi plany tego modelu na mail ? , próbowałem ściągnąć z RC groups ale link nie działa . msegen@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 plany masz tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Przepraszam , nie jasno się wyraziłem :? , chodzi mi o ten model który buduje blackriver mini szybowiec bug. Rapier, ale i tak Dziękuję za plany , przydadzą się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.