pauletto007 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Cześć! Od jakiegos vzasu w weekendy jestem w Michowie i chcialym wrocic do latania RC. Mam modelRC-spalina, akrobat, 1.50m rozpietosci. Orientujecie sie moze gdzie w okolicach Michowa, Lubartowa, Przytoczna byloby jakies bezpieczne miejsce do polatania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 W Radzyniu Podl. jest lotnisko modelarskie. W okolicach Lubartowa też (ale tam nigdy nie byłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauletto007 Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Do Radzynia mam za daleko. A pod Lubartowem to w jakiej miejscowosci dokladnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blugolf Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Lotnisko jest w Skrobowie pod Lubartowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi