jacek LP Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Majowa niedziela na Bemowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Faaaaajne! Chcę jeszcze! I filmy chcę :devil: Dzień był bardzo udany, wspaniała pogoda, mało wystraszonych kretów, za to dużo uprawiania "prawdziwego modelarstwa" - czyli leniwe siedzenie na krzesełkach, popijanie chłodnych napojów i gadanie o niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Filmy właśnie obrabiam i zamieszcze w ciągu ok. 40 minut. Pierwszy pojawi się w dziale Elektryki średniej wielkości - Su-31 UH - będzie to oblot tego modelu. Pewnie to wiesz ... Edit: Lot Extrima (długo trwa przesyłanie filmów do youtube): http://pl.youtube.com/watch?v=W0Iy290QBgs Edit: Kolejny filmik - scenki rodzajowe http://pl.youtube.com/watch?v=RZjH13DnzlQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 jacek LP, a jak często latacie na bemowie? jestem z Legionowa i zawsze latam sam może kiedyś bym przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Jak jest ładna pogoda to niemalże każdego dnia można kogoś na Bemowie spotkać. Jak będzie odpowiedni wiatr i nie będzie padało to wybieram się jutro. Mój kolega ma do oblatania Capa 232 elektyk z UH i chciałem to udokumentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Ok, jak tylko będę miał chwilę wolnego czasu to na pewno wpadnę, jeszcze tylko mi powiedz w którym to dokładnie miejscu jest bo jak patrzyłem na mapie to kawał przestrzeni (jak to na lotnisku) żebym tam przez dwie godziny się nie błąkał :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Nie byłem dzisiaj na lotnisku. W dzień wiał za silny wiatr. Kolega próbował oblatać model na ul. Chudoby (PN Białołęka) wieczorem, ale okazało się, że jest jeszcze kilka niedoróbek. Metoda wjazdu i dojazdu na Bemowo została opisana kilka wątków wcześniej w tym dziale. W skrócie podam tylko, że jak się nie jest stałym bywalcem/członkiem sekcji modelarskiej Aeroklubu Warszawskiego to trzeba się umówić z kimś na telefon lub o danej godzinie przy ul. Księżycowej (Chomiczówka) i w ten sposób wjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.