pkikul Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Witajcie mam problem z komunikatami głosowymi po zmianie softu na OpenTX i kombinowaniu na milion sposobów aparatura nie chce gadać. Na oryginalnym sofcie jest ok ale, że długo używałem na 9x OpenTX chciał bym przy nim zostać. Mam ogromną prośbę może ktoś powiedzieć na ja 9xr Pro i OpenTX uruchomić komunikaty głosowe, będę bardzo wdzięczny.
Zycior Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Znowu sobie jakieś problemy stworzyłeś Jeśli się nie mylę to opentx ma zupełnie inaczej przyporządkowane nazwy dźwięków niż er9. Nie wiem jak to jest z 9xr pro bo nigdy tego nie sprawdzałem, ale między opentx a er9 na radia turnigy9x jest różnica Chwyć radio pod pachę i wpadnij do mnie, na pewno rozwiążemy problem Ewentualnie podeślę Ci pliki, które mam w 9x
pkikul Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Opublikowano 7 Lipca 2015 Ojtam ojtam bo ja całe życie ma pod górkę. Podeślij swoje pliki zobaczymy co się wydarzy, mam pliki Piotrowe działają tylko z romem ersky9xr_rom.
Zycior Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 To są moje dźwięki do oprogramowania opentx do radyjka t9x. Niestety w oprogramowaniu do t9x jest błąd i dźwięk powitania pokrywa się z dźwiękiem (nie pamiętam dokładnie) sekund. Ja swój soft poprawiłem i skompilowałem ze źródeł - z oryginalnym softem numery dźwięków będą zamienione. Znajdę chwilę to sprawdzę w źródłach jak przyporządkowane są dźwięki do radia 9xr pro. Czy sprawdzałeś dźwięki, które są na oficjalnej stronie opentx ? http://voices-20.open-tx.org/opentx-9xrpro/pl/ dzwieki.zip
pkikul Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Opublikowano 7 Lipca 2015 tak sprawdzałem już wszystko na chwile obecną nic nie działa
Zycior Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Niemożliwe... skoro na er działa to na opentx też musi
pkikul Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Opublikowano 7 Lipca 2015 Gdzieś muszę robić błąd dziś już odpuszczam
pkikul Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Opublikowano 13 Lipca 2015 Doszedłem do tego zrobiłem i działa podam przepis dla potomnych bo niby balanie proste ale jednak nie działało: (w moim przypadku oryginalna SD była uszkodzona) 1. aparatura pod kable do kompa lub karta do czytnika. 2. Oryginalny folder voice (wywalić lub zmienić nazwę) na sounds 3. W folderku sounds tworzymy nowy, i nazywamy go pl 4. Pobieramy dzwięki pod opentx umieszczmy w "pl" (po pobraniu i rozpakowaniu folder w domyśle ma taką nazwę). 5. Cieszymy się gadającą apką proste.
Ramzi87 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 WItam czy ta instrukcja działa na orginalnym sofcie??
pkikul Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Opublikowano 20 Maja 2016 Nie mam pojęcia oryginalny soft miałem przez pięć minut napisz priva do ak47 on ma pro i używa oryginalnego softu
Rekomendowane odpowiedzi