pablos Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 czy macie jakieś domowe sposoby na wyważanie śmigieł(bez specjalnych nażędzi)a jak nie to co nalepiej zakupić .Iczy wszystkie śmigła i do wszystkich typów silników trzeba wyważać :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Tak wszystkie śmigła 2 kawałki balsy w ksztaucie trójkąta na podstawce prostokątnej 3x3cm + oska - moze być szpilka Równy stół To wszystko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ha na najprostrze rowiązania najtrudniej wpaść(samemu) :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 to akurat niezbyt dobre rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 No to czekam na to dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 No to czekam na to dobre zaraz zrobie fotki, jak zjem obiad i pobawie się z dziećmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 no tak samym modelarstwem żyć się nie da a i rodzina ma swoje prawa wiem coś otym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 jakieś dodatkowe pytania ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 jakieś dodatkowe pytania ?? Jakie największe śmigło da się na niej wyważyć (chodzi mi o masę, bo to chyba wyważarka magnetyczna) ? Ja używam "normalnej" z czterema rolkami. Jak już ma się oś ze stożkami do zaciśnięcia śmigieł, to w sumie można ją podeprzeć na dwóch żyletkach - takie coś widziałem w starej książce modelarskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Mam podobną i na mojej wieszam drewnianego pelikana 20 calowego i jest dobrze,magnesy mam wyciągnięte z uszkodzonego dysku twardego. Wyważarkę kupiłem w sklepie ale okazało się że ośka nie jest stalowa musiałem dorobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 z kąd wziołeśte stożkowe nakrętki tym bardziej jeśli są magnetyczne jakoś nic mi nie przychodzi do głowy z kąd takie wytrzasnąć a swoją drogą gdzieś takie ustrojstwo widziałem w slepie internetowym za parę groszy ale teraz nie wiem w którym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ja wiesząłem na niej 16x10 APC Ale jak mało to większ emagnesy mniejsza szczelina i ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 a swoją drogą gdzieś takie ustrojstwo widziałem w slepie internetowym za parę groszy ale teraz nie wiem w którym Tu to masz : http://www.modele.sklep.pl/product_info.php?cPath=26&products_id=1181 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.